Over ons

 

Welkom bij Fjalda, een familiebedrijf dat zich richt op 1 product (wij kennen onze lamp van binnen en buiten!) die wij enkel en alleen verkopen op de zakelijke markt. Natuurlijk vinden wij het fantastisch als je met ons wil samenwerken, maar laten we ons even kort voorstellen.

 

Om te beginnen doen wij niet aan B2C, maar enkel aan B2B. Zo verzenden wij onze lamp white-label, dit houdt in dat je ons merk én logo nergens terugziet. Maar wat is deze lamp nu precies? Om te beginnen kan je de lamp in een woord samenvatten: multifunctioneel! Zo is hij inklapbaar en uitvouwbaar, de foto hieronder geeft je een goed beeld hiervan. Doordat hij zo plat kan worden, is de verpakking compact en gemakkelijk mee te nemen. Zo zien wij dat onze lamp een steeds populairder item aan het worden is op de camping. Maar ook thuis misstaat het Scandinavische design niet en dankzij de 3 verschillende lichtstanden (sfeerlicht, normaal en felle stand) is de lamp breed inzetbaar. Zomeravondje? Jouw klanten pakken hem gemakkelijk op aan de houten handel en voíla, een sfeerlantaarntje voor de latere uurtjes. 

 

Verder bieden wij een scherpe prijs, snelle verzending en heldere facturen (15 dagen betaaltermijn). De lamp zit verpakt in een stevig wit doosje, inclusief oplader én handleiding. Verder is er de mogelijkheid om voor een proefdoosje (5 stuks) te gaan, om te kijken of de lamp aansluit bij jouw winkel en klanten. Enthousiast geworden? We horen graag van je!

 

KLIK HIER OM CONTACT OP TE NEMEN

 

Vriendelijke groet,

Stijn en Carl

Samenwerken met Fjalda

Vertrouwelijk voor jou en kwaliteit voor de klant!

 

Bedrijfsgegevens:

KVK nummer: 74751166

BTW nummer: NL002396141B38

Adres: 5071 AR / Udenhout